konsulent

InspireU Events er en ny virksomhed med nyt potentiale. 

vi skræddersyr dit event

Vores konsulentservice kommer i forskellige pakker, så du ikke skal betale for et forløb, du ikke har brug for. Vi tilbyder et kreativt konsulentforløb ved siden af det traditionelle, hvor vi sætter et indholdsrigt præg på dit event, og sørger for at det bliver mindeværdigt.

Teambuilding

Planlæg en teambuilding oplevelse med InspireU Events

Teambuilding handler om at styrke teamwork og skabe team spirit. Fancy ord for basale behov, der får arbejdspladsen til at fungere optimalt.

Lanceringsevents

Planlæg dit lanceringsevent med InspireU Events

Et lanceringsevent er en dag man altid vil huske og associere med din forretning. Derfor skal den afspejle præcis hvad forretningen er og kan. Det vil vi sørge for bliver mindeværdigt.

Konferencer

Planlæg din næste konference med InspireU Events

En konference er en mulighed for at lære mere om dit fag og give erfaringer videre. Dette miljø vil vi gerne værne om, og derfor sørger vi for at din konference inspirerer deltagerne.

Foredrag

Planlæg et foredrag med InspireU Events

Skal du have en foredragsholder ud på arbejdspladsen, eller skal der lejes lokaler til det? Skal foredraget være en del af et større event? Uanset situationen, er et foredrag til for at uddele viden og inspirere til succes.

Messer

Planlæg din messe med InspireU Events

Din messe giver folk mulighed for at samles om et emne og vise deres produkter frem. Det er en gylden mulighed for at udvide sit netværk og sin forretning. Derfor sørger vi for at din messe afspejler et professionelt miljø.

Firmafester

Planlæg din firma fest med InspireU Events

Vi afvikler firma fester i alle afskygninger, og sørger for, at alt spiller, så du ikke skal bekymre dig om det praktiske, og kan nyde aftenen sammen med dine kolleger.

kreativ konsulent

Har du brug for lidt mere end den traditionelle planlægning, tilbyder vi et kreativt konsulentforløb, hvor vi bidrager til din idé med kreative indslag, f.eks. et twist på den sædvanlige firmafest. 

læs mere nedenfor

Kreativ konsulent - hvad er det?

En kreativ konsulent hjælper dig med at se og udforske alle muligheder for at gøre dit event unikt og mindeværdigt. Vores kreative konsulent sørger for at undgå det monotone element, som ofte gør, at events ligner hinanden rigtig meget, og dermed har risiko for at falde i baggrunden. Vores kreative konsulent giver liv og mening til dit event. 

 

Kreativ konsulent - hvorfor?

Med en kreativ konsulent er du sikker på, at dit event aldrig bliver kedeligt eller ‘endnu et’ der minder om alle de andre. Med vores kreative konsulent ind over dit projekt, vil I i samarbejde udvikle den idé, der passer perfekt til dit event. Du bestemmer selv, hvor lang tid vi skal være med i processen efter brainstorming. 

Læs mere om vores forløb under HOW WE DO IT

Vi har netværket

Har du brug for et team til at realisere dit event? Vi har kontakterne som giver dig mulighed for at realisere dit projekt. Vi sammensætter kreative teams, som sætter retning på jeres kreative processer. 

Skriv til os her

Har du flere spørgsmål til InspireU Events?

Vi ved, at det er et stort arbejde at varetage et event. Derfor tilbyder vi vores hjælp, så du kan komme godt fra start og nå dit mål! 

Close Menu