vores events

InspireU Events er en ny virksomhed med nyt potentiale. 

Et event- og konsulentbureau i ét!

InspireU Events skaber sine egne tiltag, afholder nytænkende events og sørger for altid at bringe mening, indhold og holding til hvert event. Denne kvalitet vil vi gerne hjælpe dig med. Derfor tilbyder vi også kreative konsulentforløb, som sørger for at dit event skiller sig ud fra mængden. 

Læs mere om vores konsulentforløb her!

portfolio

Vores portfolio viser de forskellige events, som InspireU Events har afholdt. Vi har fokus på at afholde tilbagevendende events, derfor kan du til hver en tid klikke på billederne i portfolio galleriet, for at se hvor mange gange eventet er blevet afholdt, hvad det går ud på og hvornår det sker igen. 

Vi vil gerne sørge for, at dit event bliver en succes!

InspireU Events er klar til at planlægge og afholde dit event i samarbejde med dig. 

Skriv eller ring til os for en uforpligtende snak.

Vi hjælper med

Foredrag

Foredraget er en mulighed for at inspirere dine kolleger, og det kan finde sted i alle sammenhænge. Derfor opfordrer vi ofte vores kunder til at inddrage et foredrag i andre begivenheder.

Konference

Skal din konference være lidt mere end det sædvanlige vil vi anbefale et kreativt konsulentforløb, der sørger for at du ikke skal bekymre dig om at din konference bliver væk i mængden. 

kontakt os

Messe

En messe er en mulighed for at præsentere produkter som de stærkeste på markedet, og her er det vigtigt at den repræsenterer virksomheden bag. Vi har meget erfaring med messer, se bl.a. SundtValg

kontakt os

Lancering

Når du lancerer din virksomhed, præsenterer du den for resten af verden – dine kunder og dine konkurrenter. Derfor er det vigtigt at have et solidt fodfæste fra start. Vi vil sørge for at alt spiller, så du ikke skal bekymre dig om andet end at have en fest på dagen. 

kontakt os

Teambuilding

Teambuilding er en vigtig del af vedligeholdelsen af arbejdspladsen. Den gode dynamik skaber resultater, derfor vælger flere og flere at investere i teambuilding oplevelser med deres kolleger. 

kontakt os

Skriv til os her

Har du flere spørgsmål til InspireU Events?

Vi ved, at det er et stort arbejde at varetage et event. Derfor tilbyder vi vores hjælp, så du kan komme godt fra start og nå dit mål! 

Close Menu